Det här gäller vid frånvaro

En gång per termin gäller för igenridning förutsatt att du meddelar din frånvaro i tid.

För att få rida igen din lektion krävs att du avbokar din lektion dagen före lektionen, senast kl. 18:00  genom att  skicka ett sms till  Susanne 0739266386. Då får du rida igen lektionen på en en annan dag än din ordinarie lektion under gällande termin. Om du inte hör av dig i tid är din lektion förbrukad. 

Vet du i förväg vet att du ska vara borta avbokar du genom att skriva upp dig i vår pärm för igenridning. Den hittar du på skrivbordet i vår sadelkammare. Anmäl dig till igenridning genom att titta i pärmen och skriv upp dig på någon av de avbokade platserna. Skulle du sedan inte dyka upp då du skrivit upp dig ser vi din lektion för igenridning som förbrukad.

Från och med grön grupp blir det lättare med igenridning och då får du rida igen flera gånger i mån av plats.

Du kan avboka med ett mail till fjarasryttarforening@hotmail.com 

När du avbokar din ridlektion i tid hjälper du dem som vill rida igen eftersom de då kan se att det finns en ledig plats i din grupp. Och när du själv vill rida igen blir det lättare för dig att tidigt hitta avbokade ridlektioner. Dessutom underlättar du för oss att planera häståtgången, vilket är viktigt för både hästar och ryttare.

Tack för att du underlättar för oss, hästarna och dina ridkamrater!